Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom på början i morse och fortsatte med den. Själv är jag nöjd.




Dom tre olika världarna

Bortom horisontens breda vider

Där näktergalar sjunger

och där ogräset växer grönt

Där finns bara skratt

och leenden

Den platsen kallas paradiset

 

Bortom horisontens breda vider

Där drakars blodisande vrål

och marken brinner av eldens flammor

Där finns bara sorg

 och besvikelse

Den platsen kallar helvetet

 

Innanför horisontens breda vider

Där solen lyser starkt när den vill

och där alla varelser kommer att dö

Där finns skratt och sorg

och leenden och besvikelse

I den världen lever vi




Fri vers av Hinata
Läst 463 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-04 21:59



Bookmark and Share


    noshörningen
de tre olika verserna kontrar varandra mycket bra, till och med i relation till de olika versraderna

enda som inte följer symmetrin skulle vara raderna

\"Där solen lyser starkt när den vill

och där alla varelser kommer att dö\"

eller finns det ett samband mellan näktergalars sång, en drakes vrål och solljus?


vacker dikt :) applåd!
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Hinata
Hinata