Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev jobbigt påmind om det :(


Nu börjas det igen....

Vaknar tidigt på morgonen av att mamma eller pappa väcker mig.

Jag går upp och gör mig i ordning.

Jag märker att jag kan stå och fundera över vad jag ska ha på mig jättelänge utan att märka det.

Kunde jag stå och välja kläder så här länge förra året?

När man börjar gå så märker man böckeras tyngd och vad ont axeln får av det.

Var dom så tunga förra året?

När man börjar närma sig sitt mål så ser man den där söta killen i paraellklassen och känner att man blir lite nervös.

Blev jag så konstig så fort jag såg honom förra året?

Måste skolan börja nu?




Prosa (Prosapoesi) av Hinata
Läst 492 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-24 17:48



Bookmark and Share


  poesi pplot
Nära och äkta. Bra skrivet.
2007-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Hinata
Hinata