Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lärde jag mig när jag var i Italien.




Gör som italiernarna!

Alltid ska svenskar vara så försiktiga!

Dom vågar aldrig satsa till hundra procent, vågar aldrig tro på sig själva.

Men italienarna kör så fort dom kan och hoppas och tror att det inte finns någon bil eller smockfull buss med turister runt hörnet när dom åker moped.

Antingen har dom rätt eller inte.

Men dom tror och tänker "Det ska gå".

Nu menar jag inte att alla svenskar ska köra som galningar utan att man måste tro på sig själv och satsa till tusen procent (!) för det dom tror på.




Övriga genrer av Hinata
Läst 539 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-30 09:23



Bookmark and Share


    legolas
Så sant, verkligen. Något att ta till sig.
2007-08-17

  Nicklasb
Jag är stark och tuff
inte liten och svag
tror jag chansar lite här
hoppas jag överlever
ytterligare en dag
2007-08-03

    Noyle
Bara bra ord, Hinata. Smart skrivet!
2007-07-31

  ospray
Japp där har du så rätt
vi är för fega och vågar inte
tro på oss själva.

applåd !!!
2007-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Hinata
Hinata