Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad vore livet utan drömmar...


Till min älskade i Cyber-rymden



I drömmarnas värld är allting möjligt
där svävar vi två min hand i din
I drömmarnas värld är inget omöjligt
där somnar du tryggt i famnen min

Där smälter vi samman i solarnas hetta
vi smälter i månen och stjärnornas ljus
Blott drömmarna kan för oss berätta
om världarnas skönhet, om rymdens brus

Sedan när morgonens ljud mig väcker
är drömmarna borta och jag upptäcker
att ensam jag är men glädjer mig se´n
för natten som kommer, då möts vi igen




Fri vers av Rimsmeden
Läst 655 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-07-11 08:26



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Tur att D*R*Ö*M*M*A*R
finns och, för oss, Du så
bra minns*****
2007-11-11

  Inkarasilas
Läckert värre, gäller att fiska lite i rymden, jag vill med ha drömmar!
2007-08-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
EN DRÖM
SÅ SKÖN
LIKT EN
BÖN!!!
2007-08-13

    Margaretha Garp
Härlig och kärleksfull drömmande dikt, målande vackert uttryckt
2007-07-23

  glittertindra
kanske en dikt om nätdejting... :) söt liten sak... :)
2007-07-21

  Nina V A
ja vad vore livet utan drömmar och vackra levande sådana bör vi absolut inte välja bort, om natten eller om dagen bara de kommer och berikar - vem är vem att säga att de egentligen bara är drömmar, det finns en möjlighet i det mesta
Skönflytande rim och en mjukvacker känsla
2007-07-14

  Hinata
Mycket bra! Gillar den!
2007-07-11

  KonstigaKatter
Oh! så underbart drömmande skapelse! Nöje att läsa den skönheten (har nästan missat den!!!):) Gillar rimmen - inte påtvingade, väl alstrat. Min favorit rad, kanske därför att den är drömmande, är:
\"vi smälter i månen och stjärnornas ljus\"
2007-07-11

  Havsjungfrun
Fint!..själv drömmer jag mest konstiga oförståeliga drömmar..=)
2007-07-11

  Daniel_78 VIP
vackert rimmat, lämnar en uppskattningskommentar.
2007-07-11

  ospray
Just Dream On...
det är underbart och utan gränser

Bra skrivet och beskrivet av dig
2007-07-11

  vildvin
en leende dikt
om drömmars möjligheter
2007-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Rimsmeden