Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Toalettstolsfilosofi

 

Spola ner skiten.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-11 11:47



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Finns mycket att spola ner där!
*skitsnyggt*;)
2007-07-12

  stella
Men om skiten är för stor?
2007-07-11

  devilsangel
Japp! Det enda rätta...
2007-07-11

  DanSan
**************************

Hehehe . . . glöm ej papperet!
där kan man skriva långa och
många meningar *LOL*

**************************
2007-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf