Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

religiösa grubblerier

universum

är stort och svart

glittrar åt mitt håll

ibland

universum har en själ

den andas samtidigt

som mig



de säger att det är Gud...



men vad vet jag

liten som jag är




Fri vers av Nike
Läst 340 gånger
Publicerad 2007-07-11 15:43



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Folk säger så mycket!
Gud är ganska liten han med, men vad vet jag, stor som jag är.
2007-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Nike