Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dunk, plask dunk, plask

 

Släpande ljudlösa steg

går sakta

över den regnsvarta asfalten.

 

Ett hängande hjärta

plogar sig fram igenom

de djupaste pölarna.

 

Dunk, plask dunk, plask.

 

 

Faller på trasig trottoarkant

med skrikande knä

och hjälpen kommer fram till resterna.

 

Hjälpen stannar

rynkar på näsan

därför att han luktar illa

luktar bort.

 

Dunk, plask dunk, plask

 

 

Häpen över att han som fallit

han som alltid varit fallen

faktiskt har ett hjärta

 

Stirrögon står kvar

och funderar skräckslaget på

vem som nu blir nu sämst.

 

Dunk, plask dunk, plask...




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-12 12:41



Bookmark and Share


    sunnanvind
Tragik i stora mått!
2007-07-12

  Lilla My* VIP
En samvetsfråga att ställa sig! Verkligen!!
*Applåd*
2007-07-12

  devilsangel
En tragisk historia som stannar kvar...
2007-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf