Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nykär, ny kärlek. Nya känslor, nya upplevelser. Nyfikenhet, nykter fast full ändå. Full och hög på känslor.


Ny kärlek


Spänningen
På högsta nivå
Första gången
Våra läppar
Möts
Och våra tungor
Dansar

Gåshud
Och en skön
Kittling
Längs ryggraden
När dina fingrar
Långsamt smeker
Mitt lår

(Och vartenda litet
Hårstrå
Stod rakt upp
Jag svär)




Fri vers av klarafisk
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-12 15:15



Bookmark and Share


  aol
kände spänningen så målande läs min dikt älska den kanske du gillar kramis
2007-08-20

  Bernhardina
Kan riktigt leva mig in i känslan. Bra gjort! ;)
2007-07-12

  Beatrice J Lindéh
underbar känsla och du fångar den bra.
2007-07-12
  > Nästa text
< Föregående

klarafisk
klarafisk