Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går för långsamt


Den som väntar
På något
Gott
Väntar alltid
För länge

11 dygn
Är 264 timmar
Och 15 40 minuter
Och 950 400 sekunder

Och varje sekund
Är en evighet

950 400 evigheter
Är ganska lång tid
Jag slår vad om
Att det är längre
Än typ
fem eoner




Fri vers av klarafisk
Läst 240 gånger
Publicerad 2007-07-12 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

klarafisk
klarafisk