Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan kläder





Ibland är det skönt
Att vara
Naken

För det känns

Hudlöst

Och orden kommer
Lättare då
För man är liksom
Närmre sig själv




Fri vers av klarafisk
Läst 389 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-12 15:20



Bookmark and Share


  aol
så fint poetat
2007-08-26
  > Nästa text
< Föregående

klarafisk
klarafisk