Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fel man fel läge fel tid fel kvinna. En fortsätting på " som förgjort" som jag nyss lade ut, men denna gången en annans fel, eller?




Förföraren från 1989

Han kysste min hand
på handryggen

 -Sånt görs väl bara på film

Han dansade nära
höll sin kropp mot min
viskade kanske ses vi här
någongång igen

innan jag sprang
med bultande puls
svettiga händer 
våta trosor
innan jag sprang
fort för fort för
att inte förloras
till mitt valda
ensamma hem

Han hade viskat
vem har sagt
att jag vill ha
unga kvinnor

Han kom
tio år för sent

Juli 1989




Fri vers av Lena Renman
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-24 00:08



Bookmark and Share


    Nattviol
man ställer sig onekligen
frågan:
vems fel...
(det är lustigt - sista raden
läste jag först Hade han...
fast efter ett tag såg jag
att det stod Han hade.. och
betydelserna blev rätt
olika...)
det satt jag och klurade på
en bra stund!
=o)
2007-07-24

  stella
Som en kortfilm den här...Tänker på Rödluvan! :)
2007-07-24

  Eline.P
Just som livet är, feltajmat alltför ofta. \"För sent\" är ord som skulle raderas från språket. Den här dikten lägger sig i mitt hjärta......även jag ;)
2007-07-24

    ej medlem längre
Han kom nog inte för sent utan kanske var det författaren som var lite sen att förstå sitt eget bästa!*L*
Hursom en skön berättelse!
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman