Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ståfräs

jag känner mig stark

har bägge fötterna på jorden

är inte rädd för nånting

vill upp

till topparnas topp

min styrka

når upp

dit jag vill

min själ har fått ståfräs




Fri vers av Nike
Läst 395 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-12 18:31



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Själens morronstånd! Använd det förnuftigt och varsamt! Själar är inget att leka med!
2007-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Nike