Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skönt att du gick...

att bli av med dig

var lika härligt

som första spottloskan

i koppen

hos tandläkaren

efter att

ha dragit ut en tand...





Fri vers av Nike
Läst 376 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-12 18:53



Bookmark and Share


    Brell
Slagkraftiga ord. Bravo!!!
2007-07-17

  Ellan
det låter som en befrielse..

och när man spottat ut kan man äntligen tala andas normalt igen

kram , ha en skön soldag idag/ Ellan
2007-07-16

    Niki
ja du, snacka om stamp i golvet.
lysande!!!
2007-07-13

  Jan Linderoth
Stum, mållös! Som med den där salivsugaren och spännmojängen du vet! Vad fan sa den som gick??
2007-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Nike