Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal sak från 1985. Ensamhet i två samhet när man inte vet...


Väntan

Motspel
utspel
halva möten

Hopp och väntan
kroppen ropar

Trär upp 
ensamma orgasmer
på ett pärlband

Frusen men
ännu inte kall

Väntar ännu
på dej

Juli 1985




Fri vers av Lena Renman
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-15 08:21



Bookmark and Share


  stella
Naket...men ännu inte klar för obduktion...Orgasmgrejen var riktigt bra!
2007-07-15

    ej medlem längre
Ja, ensamhet i tvåsamhetskänslan är mycket påtaglig i denna så du har verkligen lyckats att beröra och förmedla den till oss.
Speciellt gillar jag \"ensamma orgasmer\" ta patent för det uttrycket!!*L*
Bokmärker!
2007-07-15

  devilsangel
Ensamhet i tvåsamhet gör ont....särskilt när man inte vet!

Du beskriver det bra, ensamheten...längtan, tomheten
2007-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman