Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en egotripp...


ohörbara signaler ljuder

slå an en ton

på den sköra tråd

som finns i mitt inre

och det kommer

att ljuda

ut över hela världen

och runt om i hela universum

en signal

om ett inkommande SMS

som säger

att äntligen

har JAG lärt mig att älska mig själv




Fri vers av Nike
Läst 356 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-13 15:37



Bookmark and Share


  Ellan
denna säger mycket om oss alla.. tänkvärd text..
2007-07-13

    ej medlem längre
Egotrippar varar ett helt liv om man är rädd om dem. Dina signaler kommer alltid att ljuda! Fint!
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Nike