Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är känslan av otakt i hjärtrytmen

 

 

Skrik ej orden som styr

Varför inte viska leende

Minsta ord av känslan

Blå känslor i skogen

 

Spring fort

I morron är det försent

Va den du är

Det är allt som behövs

 

Hon lyssnar

Hon vet

Hon kan

Hon är

 

Hon är mystiken

Den visslande ängeln

Den dansande honan

Hon är den vackraste

 

Den gudomligaste

Hon är krossade hjärtan

Hon är känslan av otakt i hjärtrytmen

Den fagra av blommor

Hon är skönheten

Hon är kyssen

Hon är livet själv

 

 

                                                 Hon är kvinnan i allas liv

 

 

 




Fri vers av Mr.painter
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-13 17:07



Bookmark and Share


  Misse
Nu kan jag sova lungt :3
2007-07-25

    Sara Anteskog
Härligt vacker text.\" Skrik ej orden som styr. Varför inte viska leende\" Mmmmm mumsig stof.
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter