Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontemplation i vitt...

Hon är stormens öga

stilla

så stilla

står hon


andas

öppnar ögonen


gröna ögon

ser världen

med blå känslor

kristallklara tankar

brister ut i glädjetårar

livet

är ju hon


universum är

här

avstånd

bleknar


andas

tänk färger

måla tankar


andas igen


Sträck ut dina armar

omfamna

stjärnorna

ditt allt

ditt


finns inget

svart

eller vitt

liv eller död


bara hennes

andes

viskningar







Fri vers av Nike
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-13 17:57



Bookmark and Share


  Ellan
mm den tycker jag om att allt bara är ingen början inge slut andens frihet :)

vackert...

kram Ellan
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Nike