Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är det som gör att någon plötsligt börjar går en annan väg än tidigare?


Förändring


Kan någon förändra
icke hörda svar
osett sätt
omedvetna val

Kan någon ge
av sådant den
själv aldrig fått
handla på nytt sätt
utan att ha förstått
medvetande gjort
eller fått

07.07.14

Tillägg
Jag tror att medvetenhet om något alltid är första steget till en förändring,  när man sedan tar steg två det beror på...




Fri vers av Lena Renman
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-16 08:55



Bookmark and Share


  Eline.P
Det här är oerhört starkt att läsa...väcker tankar och minnen som gör riktigt ont.
2007-07-17

    Nattviol
insikt!

självinsikt!

ingen annans insikt - bara
ens egen - som utan förvarning (?)
poppar upp...
de flesta av oss går och väntar
på det där andra steget - både
hos andra och hos oss själva..
gillar dina tankar och funderingar
applåd!
2007-07-17

    ej medlem längre
Det är så sant du säger här syrran!!
Det är inte förran man är medveten om
ngt som man kan ta steg två...*L*
Vad det än gäller...
Bokmärker denna filosofiska alster!
2007-07-16

  devilsangel
Du skriver om precis det som kretsar i skallen på mig just nu...
Om ingen lär oss, hur ska vi kunna? Hur förväntas vi veta det vi aldrig fått se??

Slutraderna är också kloka, klart man måste komma till insikt innan man kan göra något åt det...Många kan skadas på vägen, men till slut lär man sig...väl??

Mycket bra beskrivet, och nödvändiga tankar och funderingar
2007-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman