Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Blåljus

Klockorna ringer
vid övergångstället
blir ännu en gång
påmind om dig

Bakom ljudet
döljer sig historien
om hur du krossade
hjärtan med ditt nej

Ett repat mod
vid total ljudlöshet
gömmer mig i dimman
så du aldrig mer ser mig




Fri vers av J P
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-13 18:03



Bookmark and Share


    Nike
dikten lämnar en skön tomhetskänsla efter sig... gillar den!!!
2007-08-06
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P