Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördagslimrickar

 

Så var det DAMEN från Limerick

som kunde ett magiskt trick

gjorde varje karl

förhandlingsbar

med sin eldiga och heta blick

 

Så var det VAMPEN från Qatar

sög musten ur varje karl

men inte Hildning

sa: med "bodybuilding

kan man hålla på i flera dar"




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 424 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-07-14 07:29



Bookmark and Share


    Maria Malm
Fina rim och så kul!
2007-07-16

  Patrick K
Underbart bra! ;)
2007-07-14

  Jer
Steroidvarning i rimstugen! :o)
Kulknåprat Bodil.
2007-07-14

  "Silver" VIP
Hi hi hi, Hilding och bodybuilding ... du kan då hitta rim som ingen annan! Applåd!
2007-07-14

  Daniel_78 VIP
det är väl alltid trevligt att bli utsugen
2007-07-14

  Antropofagen
hahahahahaha!!!! Hilding kan han, som ingen annan man.
Och så var lördagen räddad, tack Bodil!
2007-07-14

  Eline.P
En finfin start på denna lördag...jag tackar :)
2007-07-14

  aol
nu åkte du på en kram vilken text lassemannen
2007-07-14

  Lilla My* VIP
Frejdiga lördagsmadamer dyker upp o mitt i alltihopa en HildingTupp som kan Bodybuilding....;) *Applåd förstås**
2007-07-14

  devilsangel
Verkar va en het trio det där *S*

Tack för en helskön limrick så här en gråmulen lördagmorgon
2007-07-14

  © anakreon VIP
Två sällsynt fina bevis
på betydelsen av en
god kroppskultur!!!
Carl-Erik
2007-07-14

  Madjori
Tack min kära vän..Behövde den här limericken nu på morgonkvisten :-)
2007-07-14

  ospray
kul o fyndigt
men du har du nåt telefonnr till
den där Hilding ? =))))

applåder till dig
2007-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg