Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fy sjutton för en gamla trasig värkande kropp, det sätter verkligen stopp för lusten att vara aktiv.




H ord med Ö

Håglöst haltande
huvudet hängande
hemskt hackig
hela härligheten
håller händer för
ögon och öron

Livet gör ont idag


07.07.12




Fri vers av Lena Renman
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-14 09:41



Bookmark and Share


  Eline.P
Har ingen tröst att ge dig... och tyvärr lär det väl inte bli bättre med åren. Stå ut är nog vad som gäller mellan två alternativ.
2007-07-14

  stella
Det är ett mirakel att du står och går med alla dina domar...KRAM!
2007-07-14

    ej medlem längre
Känns igen...välvalda ord om smärtan som evig följeslagare!
2007-07-14

  devilsangel
Ja fy!! Men du är så glad och positiv ändå min vän!!

Livet kan göra ont med eller utan kroppslig smärta...
2007-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman