Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa gillar kanonkulorna skrika

 

Vilse i tunnan

leendes i gången

vandranade i öken

längtan efter hav

 

Vissa gillar kanonkulorna skrika

vissa gillar taggtråden som mur

Vissa gillar eldens plågor

 

Har du nåt att säga så fuck off

Har du nåt du vill så fuck you

Har du nåt du vet så säg and i fuck you

 

Vet ingen så ska ja älska dig

Vet vi så ska ja gå

Vet du ska ja stanna en stund

Vet jag ska ja binda mej till en knut

 

Jag har detta att säga

fuck you

and

I

will get the hell out of here

Så älska dej själv

And

Piss

off

 

 

 

 




Fri vers av Mr.painter
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-14 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter