Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmarna har förändrats från ungdomens dar men ändå är de lika och de är kvar....


Drömmarna

Höll dem i handen
mina drömmar
så här i sena timmen

Vågar vågar inte
finns finns inte
tror tror inte

Min nya syster
uppmuntrade mej
sök
gör
ta
var vad hon sa

Jag tittar över kanten
håller mina drömmar
i handen
de värmer
mitt hjärta

 

07.07.14

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-15 08:16



Bookmark and Share


  katt.inc
Den här tycker jag mycket om, så vackert med drömmar i handen.
2007-07-15

    ej medlem längre
\"tittar över kanten\" är en favorit i denna!! Den raden berättar att man tagit sig ända fram för att kika...*L*
Systra applåderar och hejar på!!!:)))))))))))))))))))
2007-07-15

  devilsangel
Din nya syster är en klok kvinna *S*

För visst behöver vi råd när vi håller våra tömda drömmar i handen...Så kan de få hopp igen, och värmas...
2007-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman