Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte lätt handla rätt och slätt...




Skuld

Somliga stannar
stirrande

står stumma
ser sanningen

vi gör inte bara
det rätta

94.12.22

 


Kommentar: En ordlek från 1994 om det här med att döma andra.




Fri vers av Lena Renman
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-21 09:32



Bookmark and Share


  katt.inc
Gillar denna lilla dikt om skuld, den rymmer mycket på få rader. Dess utom så har du så rätt, så rätt.
2007-07-22

    ej medlem längre
Det gäller att gå först in i sig själv innan man dömer andra...
Bra skrivet om detta!
2007-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman