Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har hört att ord bara är ord men de kan både krossa och befria, slå ner och lyfta upp...




Orden som bär

De här orden
på papper
eller skärm
som inte uttalats
möjligtvis viskats
tidgare

orden
som bär och befriar
de är

 

07.07.15

 

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-15 22:04



Bookmark and Share


  Lena Renman
Hej \"syrran\", kommentar till din kommentar. Jag gillar att göra såna här lager på lagerbilder i photoshop :-)
lena
2007-07-15

    ej medlem längre
hehe..osynliga!! Finurligt av dig...
2007-07-15

  prinscess VIP
ja orden i sig bär på en mäktig högre makt
2007-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman