Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GÅ UT

 

Ge ord till takt

da da da nif nif nif

lättare sagt än skrivet

men därifrån ja står ja ser

ja hör där ja ser

ah ha ha ha ah

Bamp bamp bamp

jo mer ja säger

lämna

ordet i lådan

o

 för helveteeeeeeeeeeeee

o gå ut

jo mer ja ser

nuff nuff nuff

UT

 




Fri vers av Mr.painter
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-15 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter