Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett alldeles sant ögonblick


Långtråkigt

 

Som barn var jag rätt duktig på att göra såpbubblor av saliv.

Nu satt jag där, medelålders, och lyckades med bedriften igen.

När jag tittade upp insåg jag att de andra passagerarna på tunnelbanan också var imponerade...




Fri vers av Agnes
Läst 711 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-07-15 22:39



Bookmark and Share


  Nicklasb
hahahahahaha..... Jag kan se det framför mig. Jag hade också varit imponerad ( och en smula rädd ).
2007-10-19

  Lyckligg
Underbar
2007-10-17

  Albert
:)
2007-10-08

  Simmerskan
härlig text....man blir egentligen aldrig riktigt vuxen...applåd!
2007-09-30

  Lellelobrika
Riktigt kul =)
2007-09-17

  Bossewi
Haha! Kul!
2007-09-15

  Björn Karlsson
Det fria barnets bedrifter
lever
ger mig hopp
om framtid.

Bara älskar den här enkla
och så levande dikten
kärlekens krafter till livets
små enkelheter
2007-09-11

  AllNamesRTaken
*fniss*

Jo precis så... så finurlig är du! :)

Här sitter man ju och bara ler.
2007-08-04

  mathsivan
haha instämmer med kören rolig läsning
2007-07-24

    jahapp
HAHAHAHAHAHAHA.....blev ju himla nyfiken på dig, vad du skrev efter att ha läst dina kommentarer - Å HUR KAN JAG HA MISSAT EN SÅN HÄR PÄRLA! Måste applåderas!!

du verkar ha störtskön humor - den saken e säker!!
2007-07-18

  Rosmarin
haha ...den är bra! Snygg slutkläm!
2007-07-18

  Antropofagen
haha! åh om man fick vara med där på tåget! tänk om... man fick en riktig sandlådeflash, pilla näsan, in och ut.. rulla och skjut.. ,o)
2007-07-17

  Lilla My* VIP
Hi hi**Mera sånt!! En härlig bild jag ser!!
2007-07-16

  Jer
saliven rann bra
må barnsinnet leva långt

eviga bubblor
2007-07-16

  devilsangel
Hehe...lagom imponerade vill jag gissa på *S*
2007-07-15

  K*
haha!

underbart!
2007-07-15

  Rachel Roth
det här skulle jag gärna velat vara vittne till....
då skulle jag nog väckas ur mitt slummer
2007-07-15

  Ola Rydberg
Vardagshändelse
som blir lite magisk i denna poem
2007-07-15

  prinscess VIP
den var rolig
man ska bevara barna sinnet
2007-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes