Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En aldrig dikt från 1976 då jag lärde mig förstå det engelska uttrycket " Love hurts".


Aldrig

Aldrig trodde jag
att man kunde älska
så att världen försvann

Aldrig trodde jag
att man kunde älska
så att kärleken blev konturlös

Aldrig trodde jag
att något skulle kunna
nå så djup att två blev ett

Aldrig trodde jag
att denna uppslukande kärlek
skulle kunna ta slut

 1976



Fri vers av Lena Renman
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-24 09:44



Bookmark and Share


    Maria Malm
Åh, denna härliga känsla..uppslukande..men ändå kommer slutet..
2007-07-24

    Nattviol
aldrig...
och sällan tillåter vi oss
att nå så djupt inom varandra
för som du säger:
den är jäkligt
smärtsam den där kärleken...
fast bättre att ha älskat än att
inte älskat alls!!!
2007-07-24

    ej medlem längre
när kärleken drabbar en eller passionen som det oftast handlar om tror man ju alltid att den ska vara för evigt. Men förälskelsen och passionen är känslor och föränderliga som vi alla vet...*L*
Mycket vackert och om jag får säga,kärleksfullt beskriver du denna känsla!
Applåderar!!
2007-07-24

  Lena Renman
Hej Stella, ja du, ungdomskärlek elelr nått. Ung och dum eller nått...Det var ju både härligt och förfärligt eller hur?
lena
2007-07-24

  stella
Det trodde inte jag heller..:(( Fast det var ju dumt, för det som slukar måste ju till sist försvinna?
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman