Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Släta över, ta sig förbi, komma bort från, släppa, inte ödsla mer energi på, lägga ner, ta sig över, funderingar från 1976


Valen

Om jag väljer
att inte förstå
kanske jag får
en lugn stund

Om du väljer
att förstå det
kanske vi har något
att ge varandra

LJ 1976

 

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-18 00:07



Bookmark and Share


  Eline.P
Du skriver så bra...en stjärna har hamnat hos rätt poet, den är välförtjänt!
2007-07-19

    ej medlem längre
Grattis Lena!
Du är bland läsvärda texter idag!
2007-07-19

    ej medlem längre
En klarsynt reflektion i en relation där \"kanske\" är/var en central tanke..
Bravo!
2007-07-18

  stella
Så rätt du har!!
2007-07-18

  devilsangel
väldigt kloka ord...
I en relation krävs att man försöker förstå varann, annars finns inget att ge, precis som du skriver
Bra formulerat!!
2007-07-18

  Eline.P
En fyndig klokhet...i husfridens namn.
2007-07-18

    Nattviol
intressant tankegång...
2007-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman