Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tre kärlekar och denna är nummer två,  idag finns ingen kvar.


Kärlekens idealbild

 

Du var prinsen mannen
älskaren och vännen

Du var den
jag skulle åldras med
och dö vid sidan om
men du lämnade
mig

Nu vet jag inte längre
om den du är
skulle passa in
i bilden jag gjort av
dig

 

 September 1989




Fri vers av Lena Renman
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-20 09:24



Bookmark and Share


    Nattviol
sällan stämmer
verkligheten med
den inre bild man har..
väl ordat!
2007-07-20

  aftermath
sista stycket lyfter diktens helhet!
2007-07-20

  stella
Tänker på ett sånt här småbarnspussel där bitarna är stora med handtag. Kanske vi alla gör bilder först och sen när de visar sig att det inte går att passa in tar det slut?
2007-07-20

  katt.inc
Jag tycker mycket om slutet, ler när jag läser det. Att fantisera om någon och sedan undra hur väl det stämmer in känner jag igen. Bra beskrivet om eventuellt \"den stora kärleken\".
2007-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman