Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
morgonen - kvällen... men sedan..?


skönhet är skörd...


Morgonen klär sig, solvarm och huld
enbuskens dagg är härligt att se

Teglet i taken gnistrar som guld
om bättre morgon går ej att be

Upp mot himlen fåglarna tecknar
sina figurer följsamt och lätt

men horisontens moln beräknar
bombens bana - så den faller rätt!




Fri vers av Rimsmeden
Läst 516 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-16 18:23



Bookmark and Share


  Göran P Rödholm
Här hickade man till lite på slutet. Fin. Jag gillar rubriken mycket.
2007-11-14

  aftermath
fint diktat!
2007-08-20

  Maud Li
Effektfullt! Jag for upp som en sol och ned som en pannkaka...
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Rimsmeden