Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtslag

Ett leende spelar på mina läppar
Jag har växt ett sekel på ett hjärtslag
Jag är modig idag
JagkanJagvillJagÄr
Fri,Utsläppt,Älskad
Om inte av dig
Så ska du veta att morgondagen älskar mig
Tills tiden brister och din tomma himmel stjälper med mig i fallet
Mina vingar har ett bäst-före-datum, vet du
Men mina tankar flyger fritt för evigt
Du kan inte hålla mig kvar längre
För jag har jordgubbar och kommande kyssar i öronen
Och framtiden framför fötterna
Vi ses när tiden är inne
Hejdå lila, små stunder av ångest & kantiga tankar
Jag ska sörja varsamt nu

Och jag ska älska så att mitt lilla, starka fågelhjärta nästan spricker

För det är kärlek...




Fri vers av Blåklinten
Läst 550 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-16 22:46



Bookmark and Share


    Tuva Lisa**
Jättebra :) Jag känner igen mi lite i texten ;)
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Blåklinten