Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en stjärna i taket, alltid i periferin

det bor en stjärna i taket
hon sjunger
sånger långt bortom ord
hör hennes klagan
hör hur unga vackra
drömmar
vissnar
i deras självförakt
de lägger skulden på henne
en sanning en stjärna aldrig kan lägga av sig
en lögn som föddes för att falla
i takt
med skyarna

det bor en stjärna i taket
alltid i periferin




Fri vers av Blåklinten
Läst 608 gånger
Publicerad 2008-09-12 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blåklinten