Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kan man bara sluta älska

Har du någonsin fått ditt hjärta krossat?

Har du gått med konstant röda ögon flera veckor, trots att du har slutat gråta?

Mitt hjärta är så krossat och jag undrar om det alltid kommer att vara så här.

Det forsar tårar ner för mina kinder och jag önskar att dom kunde ta slut.

Varje morgon hoppas jag att allt bara var en dröm men jag kommer på att det är verklighet och jag får kväljningar.

Hur kan man bara sluta att älska någon? Bara sådär.

Man säger, \"Jag älskar dig\" och en vecka senare så säger man att, Jag har inte älskat dig på två månader.

Två månader, Två månader! Har allt varit falskt, Alla kyssar, alla smekningar och alla ord.

\"Vi kan ju vara vänner\"

\"Hur gör man när man är vän?\"

\"Man pratar\"

Vi som aldrig har pratat förut, Du som aldrig har pratat förut och berättat hur du känt.

Då hade det inte varit så jobbigt nu, då hade jag varit beredd.

*gråter*

Vem ska jag gå till nu, när min bästa vän är borta.
Jag kom ju alltid till dej när saker var svårt.
Men nu står jag ensam.

Du har varit min styrka och plötsligt är du min svaghet.
Plötsligt nu ska jag hitta styrkan inom mig som jag inte har använt på flera år.

Hur kan man bara sluta älska!!!

När jag tänker på dig nu så mår jag illa, det är inte så det ska vara.
Jag mådde ju bra av dig! Du var min sol, minns du?

Jag är ledsen.

Jag är ledsen och jag gråter men det är jobbigt att gråta,
jag får ont i huvudet.

Min sol är borta.




Övriga genrer av Willma
Läst 390 gånger
Publicerad 2007-07-17 11:28



Bookmark and Share


  Jonas Lindmark
been there too.. ;(
2008-10-06

  jokerdam
ao, så kan det va, helst ska man bli tidigt förberedd så man inte går vilsen i den dimman sen, och man ska sträva efter att bara låta det hända en gång i sitt liv
2008-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Willma