Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är...

så länge kärleken

är en känsla

så kan den komma och gå


men är den ankrad i mitt sinne

i mitt medvetande

finns den där för alltid


jag älskar er...




Fri vers av Nike
Läst 387 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-17 13:45



Bookmark and Share


  Ellan
vilka vackra ord och så känslofyllt

kram Ellan
2007-10-25

  Lilla My* VIP
Vilken varm känsla du sprider**
2007-07-18

  Jan Linderoth
lite skillnad på den här och de ilskna texterna som du skrev innan!
härlig kärleksförklaring!
2007-07-17

    Brell
Vilken klok, härlig varm text.
Applåd!
2007-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Nike