Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i sin sommarklänning

 

 

Hon skred in i din värld

iklädd en sommarklänning

som hon med omsorg valt

för att du skulle tappa andan

när du fick se hennes skönhet

 

Hon backade ut ur din värld

iklädd en bekant besvikelse

då du ännu en gång sett förbi

allt det som är hon

och som hon ville ge dig

 




Fri vers av Jojo
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-18 14:35



Bookmark and Share


  Marreb
Starkt skrivet om smärtan av att inte känna sig sedd.
2007-07-25

  Albert
välskrivet som vanligt

innehållet trist som sjutton
när man älskar nån får hon ju ha vad som helst på sig
och luka illa också

och trött och eländig och sur och tjurig och arg och alltmöjligt
2007-07-18

  Rosmarin
texten tar tag i mig, särskilt slutraderna

\"iklädd en bekant besvikelse\" - fin formulering
2007-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo