Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid sidan

Vid sidan, det minsta spår
Upplockat som en utsökt ledtråd
Hjärtat suckar och fortsätter

Egentligen är handlingen bara oförmåga
Och det kommer aldrig inträffa
Det har alltid varit känt

*

Men havet i vila
Oändliga vyer av cykliska fenomen
Det var alltid känt

Ta mig med!
Ögon, leenden och händer,
Hände det mig att jag kände mig nödsakad varsla

Världen, om hur hjärtat
Suckar och fortsätter
I ett vitt och alltid belyst rum, tomt och konstant

*
Alla dagar har varit mina
Och ingen har jag gett dem till.
Ingen, tidigare

Jag vandrar i en skog,
En varm sommar
med kramad sten i min hand.




Fri vers av Hugo Ferla
Läst 274 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-07-18 23:24



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
bättre en varmt kramad sten i handen än tio kärlekar i skogen?
2007-09-08

  AnMoha
Vackert.
2007-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Hugo Ferla