Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


kärleksliv



deras kärleksliv
fanns i upplevelsen av

bådas olycka




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 314 gånger
Publicerad 2007-07-19 12:52



Bookmark and Share


  Jer
Vissa sammanträffande i vardagen,
är oundviklig. Tur i oturen -
kärlekens krockkudde utlöses,
utan varning

2007-07-19

  _Mian_
Instämmer med hon som klär i kakform. Väl formulerad företelse av dessvärre ikke ovanligt slag.
2007-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP