Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


päron



det jag minns bäst
från tidig barndom är nog

gråpäronträdet




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-19 17:08



Bookmark and Share


  Rachel Roth
så träder gråpäronen fram så tydligt
av händelse är det ju också ett
uttryck för föräldrar...\"mina päron...\"
någon gång 60-tal
2007-07-21

  aftermath
pallade päron smakar bäst!
vad jag minns..
2007-07-20

  Jack E. Gladh VIP
Skönt att bli påmind. Satt ofta i ett sådant och filisoferade som grabb.
2007-07-19

  Agnes
Vacker i sin absoluta enkelhet. Vi hade också ett vårdträd - en kastanj.
2007-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP