Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

om det inte var för er, så hade jag inte kunnat andas idag.

 




Tänk att något så enkelt som ordet \"vi\" kan betyda så mycket.

jag gråter, men tårarna är av livsglädje

jag älskar er, och jag är den lyckligase människa på jorden
som fått träffa er.
som fått dela era liv.
som fått dela mitt liv

med er.

jag skrattar, och skrattet är äkta, på riktigt!

jag bryr mig om er, och jag är den gladaste människa i världen
som fått höra er.
som fått känna er.
som fått skratta av glädje

med er.




Övriga genrer av Tiili
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-19 22:56



Bookmark and Share


  jasminflowa
Fint skrivet.. Texten har två budskap till mej; om gemenskap mellan vänner och familj eller att få tillhöra med alla medmänniskor.. lite som nån lycklig onelove type of thing.
2007-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Tiili
Tiili