Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


väg



när hon gick sin väg
fördes kärleken över

till hennes landskap




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-19 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP