Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbannad, förbannad, förbannad och hämnden är ljuv

Som en reptil
hugger du
från ingenstans
mot inte ont anande

jag

parerar likt en sabel
i aktion och
klyver dig
mitt i tu

det är inte för mig
att laga
det som är halvt




Fri vers av katt.inc
Läst 437 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-20 10:13



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Denna alldelses utmärkta, helgjutna dikt får bli sista läsningen för i dag. Tack!
Ingvar
2007-08-02

  lodjuret/seglare VIP
känner mig direkt kluven inför denna text, känns som om jag har ena foten i vattnet och den andra i sanden, hmmm kan jag få extra betänketid?
2007-07-22

  Lena Renman
Hej
Förbaskat bra skrivet och du! Heja dej!
Lena
2007-07-21

    legolas
Sista strofen så snygg ! Tycker om !
2007-07-20
  > Nästa text
< Föregående

katt.inc
katt.inc

Mina favoriter
förtätning
gropen