Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu inspirerad av rödluvans \"ärrat regn och en näve lust\"


sånger



sinnliga sånger
hon magiskt formulerar

i varmdunkelt ljus




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 278 gånger
Publicerad 2007-07-20 11:16



Bookmark and Share


  Jer
Hyllningsreflektion av lust och regn.
2007-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP