Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den omöjliga attraktionen. Den som inte går att leva ut eller bli av med. Kanske har du också upplevt den.


Längtans visa

Jag ville så gärna
ringa in oss två
cirklade
runt dig
försökte förstå
vad var det du väckte
varför modet försvann
när allt som jag ville
var Dig, Din famn

Så sökte jag tecken
väntade in
smög fram där med mina
med oberörd min
medan allt det du väckte
glödde och brann
under isande yta
bara Dig, Du, Din famn




Fri vers av katiana
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-20 13:33



Bookmark and Share


    Nike
livets upptäckter.. på pränt
bra jobbat
2007-07-20
  > Nästa text
< Föregående

katiana
katiana