Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Där går att finna glädje även i djupaste sorg!


Ljuspunkt



Livet är inte alltid strilande
regn,
ovan molnen skiner alltid
solen.

Det är inte alltid kallt och
mörkt,
nej evig är inte den mortala
natten.

Det är som allra lättast att se
ljuset,
om det runtomkring dig bara finns
mörker.

© Boa Berg
2005-03-29
23:36




Fri vers av Boa Berg
Läst 642 gånger
Publicerad 2005-03-29 23:40



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
Fint budskap och hur man kan se ljuset i mörkret..Bravotext!
2005-03-30

    carimba
viktigt budskap i avslutningen...
2005-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg