Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är så trött på allt just nu..så jag känner för att skriva ner mina tankar med ord..så jag kan minnas dom..en vacker dag kanske skratta åt dom..


En ung kvinnas tankar..

Allt är tomt.
Förvirrande.

Vridet och felvänt.

Allt hon tror och hoppas på blir fel.
Precis allt..

Orkar knappt prata längre..

Inte tänka heller..



Vill lägga sig i gräset och bara vara.
Men stressen tar över..

Finns ingen vila längre..
Finns ingen kärlek..
Finns inte tillräckligt med tid..

Allt ska gå efter ett schema.
Hela livet..Allt vi gör..

Ett val..Kan påverka ett helt liv..










Övriga genrer av Isvatten VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-20 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP