Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv och ditt

Här

På baksidan
Här bor jag

I det lilla centrum som har glömts bort
I det lilla samhälle dit ingen vill ro

Jag blev kvar här

Jag och några till

Vi är alltid några som blir det
Kvar
Faller bort
Flyttar
Flyr
Studerar

Här där ingen vill bo
Statusen är låg

Det ska vara så bra hela tiden
Vi ska passa in

Jag passar ut

Bor här i min kartong fylld av saker

Jag vågar vara sämst
I en värld där man ska vara så förbannat bra

Varför skriver jag nu denna text?

Jo för jag kollar på gift vid första ögonkastet.





Fri vers av Isvatten VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-01 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP