Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ska veta att


Du är så vacker när du skrattar

Som att rummet stannar och tiden står still.

Jag vill skriva om det som är viktigt

Men jag kan inte tänka just nu

För tiden rinner som sanden

Jag hinner inte med

Allt som du pratar om.

Det går så fort

Jag tycker ibland så synd om din hjärna
När din rymd inte finns till.

Du är så vacker när du lyssnar

När jag ser att du faktiskt gör det.

Tar in det jag säger

Som att jag finns till

I din svär och värld av tankar

Jag har ett krig med mig själv ibland.

För att orka med att finnas till

Lyssna och hinna ta in.

Du är så vacker när du skrattar

Tänk att du är min.




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-22 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP