Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årsringar

Jag bryr mig inte så mycket längre

Nu när åren blivit till så många

Att se dig på foton gör mig inte generad längre

Det går bra att scrolla förbi

Se dig med nya flickor

Jag har haft många nya män

Sedan jag låg där och drunknade

I dina andetag medan du sov.

Livet passerar

Jag tycker väl stundtals det är tråkigt

Att min fantasi minskar framförallt

Jag söker inte lika mycket längre

Som att gå från fritt vatten och hamna i ett spann

Jag kommer mest hem från jobbet

Väntar

På att klockan ska slå olika slag

Fylla tiden med det som är allt

Laga mat och titta på tv

Det som finns

Jag känner inte så mycket längre

Nu när livet blivit en mellanakt.





Fri vers av Isvatten VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-21 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP