Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlösa nätter


Minnen jagar mitt förflutna

I drömmen möter jag dig

gång på gång

Som om du vakar över mig när jag har det svårt.

Inatt kysste du mig hårt

Jag har inte sett dig i verkligheten på över 10 år.

Väcker mig upp

Håller mig sömnlös.

Ilska på insidan som ebbar ut

Rostar bort.

Sand som farit mellan våra tår.

Vad är det du vill berätta?

Att du har det lika jävligt som jag?

Stundtals.

Åren går men jag tycks stå kvar

Jag kan inte springa ifrån mig själv

Maskera bort det som är.

Att finna sig min kära

Är kanske vår enda trygghet.

När du kommer till mig om natten

Berättar jag allt för dig.






Fri vers av Isvatten VIP
Läst 20 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-16 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP